TOGB ook langs Hillegersberg

TOGB heeft de lastige uitwedstrijd tegen Hillegersberg met 4-2 weten te winnen.De ploeg kwam na 39 seconden op voorsprong toen Damiano Vaudo van de rechterkant een diepe bal gaf op Merick Heintjes die het koel afmaakte. Hillegersberg kwam in de 7e minuut op 1-1 na een penalty na een onschuldige overtreding van Jordan Weegman. Hierna ontspon zich een boeiend voetbal gevecht waarbij Hillegersberg het meeste balbezit had. Maar in de 26e minuut nam Damiano een ingooi die via een verdediger bij Martin La Cruz kwam en niet aarzelde en de 1-2 maakte. Een slecht uittrap van de keeper in de voeten van Glenn den Uijl werd door hem genadeloos afgestraft 1=3. Voor de rust was Hillegersberg nog een keer gevaarlijk maar de inzet werd gepareerd door doelman Jesper Stijnman. Hillegersberg voerde in de 2e helft de druk op en Younes Assaih kreeg in de 66e minuut een 2e gele kaart na een overtreding waardoor TOGB met 10 man verder moest. Een goed uitgespeelde aanval van Hillegersberg bracht de bal voor de goal waar hij werd ingekopt 2-3. TOGB kwam hierna bijna niet meer van de goal weg en had het heel moeilijk maar in de 85e minuut waren we weer eens daar en kregen een vrije trap op 25 meter van de goal. Gabri Urbanus haalde verwoestend uit voor de bevrijdende 2-4. Hierna waren er nog 2 reddingen van Jesper voordat de scheidsrechter affloot. Omdat RKDEO verloor staan we nu 7 punten voor en zondag spelen we thuis tegen nummer 3 SVV om 14.00 uur.