Vrouwen II wint op HHL

Berkel begon goed aan de wedstrijd en kreeg direct ook wat kansjes.In de 10e minuut ontstond er een onoverzichtelijke scrimmage voor het doel waarin Demi alert de bal binnen frommelde of was het een mooie omhaal? Vlak daarna kreeg Ariston een grote kans op de 1-1 maar de bal ging hoog over en naast het doel van Jennifer. Berkel zocht veelvuldig de vleugels en kreeg een aantal grote kansen om de score uit te bouwen. Diverse speelsters werden alleen voor de keepster van Ariston gezet maar zij kwam steeds als winnares uit de strijd. Tot na een klein half uur Sabine uit een heerlijke aanval scoorde. Helaas stond ze net buitenspel.

In de 2e helft was Ariston een half uur de bovenliggende partij, kreeg het ook wat kansjes maar Jennifer hoefde eigenlijk geen 1x reddend op te treden. Het laatste kwartier kreeg Berkel weer wat meer grip op de wedstrijd en kreeg het nog wat kansjes om de wedstrijd in het slot te gooien. Dit gebeurde niet waardoor Demi matchwinnaar werd. Mooi was het allemaal misschien niet maar Berkel blijft door deze uitslag lekker mee draaien in top van de ranglijst.

Volgende week wacht ons het altijd lastige Monster dat dit weekend verrassend won van koploper Sparta.