Berkel verliest in Haarlem

Berkel ging op bezoek bij DSS en dat is altijd een ploeg waar men moeite mee heeft. Vorig seizoen maakte Oranje Nassau, DSS en Berkel de dienst uit in de 1e klasse en promoveerde alle drie terecht naar de hoofdklasse.
DSS kent dit seizoen een stroeve start maar zoals gezegd heeft Berkel het altijd lastig in de onderlinge ontmoetingen, zo ook nu weer.
De thuisclub heeft de punten hard nodig en ging dan ook fel van start en probeerde Berkel direct vast te zetten op de eigen helft .
Na een kleine 10 minuten een kans voor Berkel via Michelle Arbman maar haar schot was een prooi voor de haarlemse goalie.
Binnen het half uur was het de thuisclub die op rozen kwam te zitten door in de 24e en 29e minuut te scoren en zo dus leek af te stevenen op een mooie middag.
Berkel even niet in goede doen,het lukte niet en dus zaak om in de rust orde op zaken te zetten zodat men in de 2e helft het tij kon keren.
Berkel wilde absoluut een goed resultaat halen en kreeg ook kansen om te scoren,alleen dan moet de bal er wel in en dat was nou juist het probleem want hoe groot de kansen ook waren,een treffer bleef uit . DSS daarintegen kon de wedstrijd ook definitief op slot gooien maar verzuimde dat waardoor er absoluut hoop bleef bij Berkel.
Een kleine 10 minuten voor tijd scoorde de ingevallen Anouk Bernoster de aansluitingstreffer en werd het zowaar nog een spannende slotfase.
De thuisclub wilde de overwinning niet uit handen geven en de gasten roken de gelijkmaker.
Kansen waren er in de laatste minuten maar de thuisclub hield stand en dat was geeneens onverdiend.
Berkel blijft ondanks de nederlaag keurig meedoen in de hoofdklasse A en maakt zich nu op voor komende zaterdag want dan komt koploper Rijnvogels op bezoek en de aftrap op HHL zal dan om 15.00 uur zijn.