23 november dansavond bij Vidaa

Advertentie– Op 23 november vindt de allereerste editie plaats van de dansavond op het prachtige landgoed Artihove/Vidaa in Bergschenhoek! Vidaa is een evenementenlocatie waar bruiloften, feesten, partijen en vergaderingen worden gehouden. Op de dansavond hebben wij live muziek van Double U, zij spelen gezellige dansmuziek van onder andere: Tina Turner, Shakira, Gloria Estefan, Celine Dion, Scorpions, Robbie Williams, Cher en nog vele andere. Double U zijn 2 fantastische zangeressen en zij maken er altijd een geweldige show van. De dansavond is voor iedereen die houdt van dansen en gezelligheid.

Het feest duurt van 20:30 tot 00:00 en de deuren openen om 20:00. De entree bedraagt €5,-, dit is inclusief een welkomstdrankje en borrelhapjes. Het feest zal plaats vinden in onze gezellige zalen Pura Vidaa 1 en 2, welke gelegen zijn achteraan op het landgoed. Parkeren is gratis en kan op ons landgoed of aan de overkant.

Adres:
Vidaa
Hoeksekade 162
2661 JL Bergschenhoek

Zien we jou ook op 23 november voor onze dansavond?