Sinterklaas komt weer aan in Lansingerland

Lansingerland, 14 november 2018 – Aanstaande zaterdag 17 november is het weer zover! Na weer een jaar lang wachten komt Sinterklaas weer aan in Lansingerland. Na de lange reis uit Spanje verblijven de Sint en zijn pieten dit jaar in de SinterklaasHoeck waar je iedere keer iets anders kunt beleven en doen. En misschien komt de Sint dan ook nog even kijken….

Op zaterdag 17 november komt Sinterklaas om 12.00 uur aan op de Kruin in Bergschenhoek. Daarna gaat Sinterklaas direct door naar Berkel en Rodenrijs. De optocht start daar om 13.00 uur waarna Sinterklaas om 14.00 uur aankomt bij het podium op het Marktterrein aan de Westersingel.

Omdat Sinterklaas niet heel Lansingerland in één keer kan bezoeken, komt hij op zaterdag 24 november naar Bleiswijk en meert hij om 12.00 uur aan met de boot bij Meerenbos.

Voor meer Sinterklaaspret kun je terecht in de SinterklaasHoeck op de Vlashoek 8 in Bergschenhoek. Klik hier voor de volledige agenda.