TOGB wint de topper

TOGB heeft de uitwedstrijd tegen de ongeslagen koploper RKDEO met 0-2 weten te winnen.

TOGB begon voortvarend aan de wedstrijd en kwam in de 6e minuut op voorsprong.Na een schitterende actie van Glenn den Uijl aan de rechterkant kopte Ian Bakker uit zijn voorzet de 0-1 binnen. RKDEO was nog nauwelijks van de schrik bekomen toen het 0-2 werd, Nu was Ian de aangever en kopte Rob Gerritsma binnen. RKDEO kwam nauwelijks in het spel voor en het sterke centrum Jordan Weegman en Gabri Urbanus gaf de spits en topscoorder geen kans om aan de bal te komen. TOGB kreeg de kansen om meer goals te maken maar de keeper pareerden de inzetten en toen Ian de bal wel intikte werd de goal om dubieuze wijze afgekeurd. Ook in de 2e helft was TOGB de bovenliggende partij. Nadat Glenn eerst tegen de keeper op schoot bij een nieuwe kans kreeg hij bal van Ian die langs 3 man ging maar schoot hij op de paal. RKDEO probeerde van alles om weer in de wedstrijd te komen maar verder dan kopbal net naast van de spits na een voorzet van rechts kwamen ze niet. TOGB speelde de wedstrijd rustig uit en na wat blessuretijd floot de scheidsrechter af en was de verdiende overwinning een feit. A.s. zondag de inhaalwedstrijd thuis tegen de nummer 3 VVIJ om 14.00 uur.