Nostalgie behind the Dikes van Zaterdag 10 November

Wederom een veelzijdig en Hollandstalig programma, zaterdagmorgen a.s. in het eerste uur van Nostalgie Behind The Dikes®, een programma voor 60 plussers. Het Station Waar Meer Muziek In Zit Voor 60 Plussers!
We draaien 95% vinyl, doordat luisteraars ons veel grammofoonplaten schenken, die ze anders weg zouden gooien, kunnen wij nog jaren voort!.
Heintje Houdt Van Holland, Dolf Brouwers Gaat Nooit Weg Zonder Te Groeten, Rudy Carrell gaat met zijn hond Een Straatje Om en Robert Long zingt op een schitterende manier het lied uit De Meeuw van Tsjechoff: Gisteren Vloog Ze Nog. Verder zitten er in het programma: Eddy Christiani, Corrie Konings, Rijk de Gooijer, Tina Trucker, Ria Valk, de Zusjes Wouterse op akkordeon en Corrie van Gorp die het over haar Kokosnoten heeft. Het programma wordt zoals altijd geopend door De Ramblers, met koffietijd serveert Lotte Overbeek weer heerlijke (Amazing) Stroopwafels en met De Artiest Van De Maand laat Joop de Knegt horen dat hij ook andere liedjes brengen kan.
In het tweede uur van Nostalgie Behind The Dikes®, een geliefd programma voor 60 plussers, is het weer een feest van herkenning. Joan Fallows, woonde als Mevrouw Broekman jarenlang in Berkel & Rodenrijs, en zingt over een Skyblue Shirt Johnny Meijer knalt er direct uit na het nieuws van 11 uur met Sweet Georgia Brown, luister wat een geweldig artiest dat was. Fred Bongusto, geweldige Italiaanse zanger, brengt Tres Settimane Da Raccontare, Franky Lane brengt High Noon, het nummer dat Joop de Knegt in Nederland in één klap bekend maakte. Ook treden op: Astrud Gilberto, Simon & Garfunkel, Billy Jo Spears, Engelbert Humperdinck, Patsy Cline, Connie Francis, Ger Smit met een nummer uit zijn nieuwste CD, Jo Staffoprd, Jacqueline van der Heiden en Franky Dublin. Ook is er weer De Grindtegel Van De Week, meer dan 50 jaar oude 78 toerenplaten komen weer tot leven. De uitzending wordt weer afgesloten door The Harbour Jazzband, zoals gewoonlijk. Het programma is wereldwijd te ontvangen via www.rtvlansingerland.nl afd. radio, elke zaterdagochtend tussen 10 en 12 uur. Veel luistergenot! Adri Troost, programmamaker en producer voor RTV Lansingerland.