Berkel wint ook van Ter Leede

BERKEL VROUWEN WINNEN OOK VAN TER LEEDE II

Onder het genot van een mooi zonnetje stond de wedstrijd tegen Ter Leede II op het programma en het werd uiteindelijk een makkelijke middag voor de trots uit Lansingerland.
Berkel ging voortvarend van start en zette direct druk op de helft van de tegenstander wat al snel succes had want in de 7e minuut was het de razendsnelle Michelle Arbman die berkel op voorsprong schoot.
Hoewel de gasten het wel probeerde kon het niet veel indruk maken en bleek Berkel gewoon de bovenliggende partij.
17e minuut wedstrijd een schitterend afstandsschot van Anouk Angkotta die prachtig over de keepster heen in het doel belande, 2-0 Berkel .
Hierna deed Ter Leede iets terug en scoorde,ook van afstand,de 2-1.
Echt van de leg raakte berkel hier niet van en voetbalde vrolijk verder met leuke combinaties en héél veel kansen.
Via Michelle Arbman en Melanie den Dulk stond er vervolgens een mooie 4-1 ruststand op het bord.
Na de thee en limonade ook nu weer een dominerend Berkel tegen een team dat er gewoon niet aan te pas kwam deze middag.
De prima spelende Melanie den Dulk scoorde in de 59e minuut de 5-1 door feilloos vanaf elf meter een penalty binnen te schieten.
Niet veel later was het weer Michelle Arbman tijd en scoorde danook prima de 6-1.
Dat Ter Leede II nog de 6-2 kon scoren was leuk voor de statistieken, het missen van alle kansen door Berkel was erg spijtig voor de thuisclub want er zat meer in .
Met deze winst doet  de trots uit Lansingerland wederom prima zaken en blijft uitstekend meedoen in de hoofdklasse A.
Berkel staat tweede met 2 punten minder dan koploper Rijnvogels en heeft 5 punten meer dan nummer drie Oranje Nassau en er zijn nog twee speelrondes.
Komende zaterdag reist het team naar Klarenbeek voor de ontmoeting aldaar met de plaatste sportclub en is de aftrap 14.30 uur