Programma’s

Lansingerland TV biedt een gevarieerd programma aanbod voor jong en oud. Deze programma’s zijn 24 uur per dag 7 dagen per week te zien.

 

Extra Editie

Naast de vaste programmering maakt Lansingeland TV ook extra uitzendingen. Dit kunnen reportages zijn over de Roparun, Oostland Marathon, Koningsdag, de intocht van Sinterklaas en meer!

Kunstwerk

Kunstwerk, een nieuw maandelijks televisieprogramma op RTV Lansingerland. Over kunst met een kleine en een grote K!

Lansingerland in Zicht

Lansingerland in Zicht is een gevarieerd maandelijks magazine, waarin aandacht wordt geschonken aan bijzondere gebeurtenissen en activiteiten in Lansingerland. Elke maand wordt ook een bijzonder of markant persoon geportretteerd in De Lansingerlandgenoot.

Lanzingt

In een half jaar tijd zet muziekschool Jay’s Place een ouderenkoor op en Lansingerland TV is erbij. In dit programma volg je repetities en leer je de mensen uit het Lanzingt-koor kennen. Bekijk alle afleveringen van Lanzingt:

Onvoltooid Bevrijd

In 2015 is Nederland precies zeventig jaar geleden bevrijd. Speciaal ter gelegenheid hiervan maakte Lansingerland TV een korte documentaire over diverse oorlogsverhalen uit Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk.

Raddraaiers

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 werd op Lansingerland TV het verkiezingsprogramma Raddraaiers uitgezonden. Een lijsttrekker kreeg door middel van aan het rad te draaien een vraag van een inwoner uit Lansingerland.

Smallsteps

Een keer in de drie maanden nemen we een kijkje op kinderopvang Smallsteps. Iedere keer vinden daar andere activiteiten plaats.

TV

Vrij Parkeren

Jouw filmpje of videoboodschap gratis op televisie! RTV Lansingerland is er niet alleen voor inwoners van Lansingerland maar wil ook VAN inwoners van Lansingerland zijn.