Programma’s

Lansingerland TV biedt een gevarieerd programma aanbod voor jong en oud. Deze programma’s zijn 24 uur per dag 7 dagen per week te zien.

 

achtertuin

De Achtertuin

De gemeente Lansingerland kent vele hectare aan tuinbouw en is daarom een belangrijke economische factor voor Lansingerland. Veelal is het vak van vader op zoon doorgegeven en zit de hele familie al generaties lang in de kassen.

Extra Editie

Extra Editie

Naast de vaste programmering maakt Lansingeland TV ook extra uitzendingen. Dit kunnen reportages zijn over de Roparun, Oostland Marathon, Koningsdag, de intocht van Sinterklaas en meer!

Kiezerscafé en Co

Een wekelijks televisie programma over de komende tweede kamerverkiezingen. Vanaf 16 februari te zien op RTV Lansingerland.  Achtergrondreportages, feiten en indrukken rondom het live radioprogramma vanuit Muller en Co in Berkel. Hoe brengen de politieke gasten het eraf? Wat vonden ze er zelf van? En […]

Kunstwerk

Kunstwerk, een nieuw maandelijks televisieprogramma op RTV Lansingerland. Over kunst met een kleine en een grote K!

Lansingerland in Zicht

Lansingerland in Zicht

Lansingerland in Zicht is een gevarieerd maandelijks magazine, waarin aandacht wordt geschonken aan bijzondere gebeurtenissen en activiteiten in Lansingerland. Elke maand wordt ook een bijzonder of markant persoon geportretteerd in De Lansingerlandgenoot.

Lanzingt

In een half jaar tijd zet muziekschool Jay’s Place een ouderenkoor op en Lansingerland TV is erbij. In dit programma volg je repetities en leer je de mensen uit het Lanzingt-koor kennen. Bekijk alle afleveringen van Lanzingt:

Onvoltooid Bevrijd

In 2015 is Nederland precies zeventig jaar geleden bevrijd. Speciaal ter gelegenheid hiervan maakte Lansingerland TV een korte documentaire over diverse oorlogsverhalen uit Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk.

Oranje in Zicht

Ter gelegenheid van de troonswisseling op 30 april 2013 heeft het team van ‘Lansingerland in Zicht’ en speciale uitzending gemaakt onder de naam ‘Oranje in Zicht’.

Raddraaiers

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 werd op Lansingerland TV het verkiezingsprogramma Raddraaiers uitgezonden. Een lijsttrekker kreeg door middel van aan het rad te draaien een vraag van een inwoner uit Lansingerland.

Smallsteps

Een keer in de drie maanden nemen we een kijkje op kinderopvang Smallsteps. Iedere keer vinden daar andere activiteiten plaats.

De verkiezingsavond

Een avond vol met reportages, interviews, uitslagen maar ook met studiogasten. Wordt er genoeg aandacht besteed aan de zorg in Lansingerland? Mirjam de Goeij komt praten over de zorg. Naar aanloop van de verkiezingen waren er veel debatten.

TV

Vrij Parkeren

Jouw filmpje of videoboodschap gratis op televisie! RTV Lansingerland is er niet alleen voor inwoners van Lansingerland maar wil ook VAN inwoners van Lansingerland zijn.

De Wielerronde

Elk jaar in september wordt de Wielerdag van Berkel en Rodenrijs georganiseerd. Tijdens dit sportieve evenement komen verschillende disciplines uit het wielrennen op een spetterende manier voorbij.

WK voetbal 2014

Het WK in Brazilië is in volle gang en Nederland scoort prima. De Nederlandse leeuw wordt prima vertegenwoordigd in het land van samba en fiësta.