De Roparun
Een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen geld op te halen voor mensen met kanker. Ook dit jaar doen er weer teams uit het Oostland mee. RTV Lansingerland volgt zoals ieder jaar de Roparun op de voet. Dit jaar nog meer dan anders!

Radio
Van zaterdag 19 mei tot en met maandag 21 mei is Lansingerland FM er live bij, met de teams en verslaggevers vanaf de route, gasten in de studio en op maandagmiddag live vanaf de finish op de Binnenrotte. Het uitzendschema is hier te vinden!

TV
Een estafetteloop van meer dan 500 kilometer vanuit Parijs naar Rotterdam. Lansingerland TV volgt deze hele route. Hoe brengen de lopers en fietsers het er van af, welke maaltijd krijgen ze en wordt er nog geslapen?  Vanaf 21 mei, 20:00 uur, is de hele uitzending al te zien op Lansingerland TV en op ons Youtube kanaal.

Vlog
Er valt iedere dag tijdens het Roparunweekend van alles te beleven op de route en in de studio.
Van zaterdag 19 mei t/m dinsdag 22 mei zie je iedere ochtend op ons Facebookkanaal een vlog met wat er de dag ervoor allemaal gebeurde. Wat beleven de teams op de route, hoe gaat het met het tv en radio team op de route en zijn er nog leuke gasten in de studio? Je ziet het in de Roparunvlog! Klik hier om naar de vlogpagina te gaan!

Op de route
Wie is waar op de route? Op onze kaart kun je de teams die wij volgen en ons radio en tv team volgen. Zien wat er op de route gebeurt? Teams uploaden content naar deze kaart. Zo kun je precies zien waar ze wat beleven!

Het hele pinksterweekend kan je ons volgen via Twitter en Facebook.

De radio- en televisie uitzending over de Roparun wordt mede mogelijk gemaakt door:
Autobedrijf Van Winden
Jumbo Veltrop Bergschenhoek