Programma informatie
Woensdag 21 maart 2018 is het weer zo ver, dan kunnen we naar de stembus voor de
gemeenteraadsverkiezingen. RTV Lansingerland is er de hele dag bij met overdag updates en ’s avonds live uitzendingen.
Volg de gemeenteraadsverkiezingen live op RTV Lansingerland. Reportages, interviews en uitslagen. Vanaf 20 uur live op Lansingerland TV en Lansingerland FM de verkiezingsavond.

Radio
Afgelopen weken stond het programma Iedereen Toegang Tot Informatie in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen. Alle partijen kwamen langs om te praten over hun verkiezingsprogramma’s. Tijdens de verkiezingsavond is Lansingerland FM vanaf 20 uur live vanuit het gemeentehuis.

TV
De potloden zijn geslepen… We mogen weer! Wie zitten er na 21 maart op het pluche? Volg de gemeenteraadsverkiezingen LIVE op tv. Reportages, interviews, studiogasten en uitslagen!
Live vanaf 20 uur op Lansingerland TV, De verkiezingsavond!

Studiogasten op TV
Een avond vol met reportages, interviews, uitslagen maar ook met studiogasten.
Wordt er genoeg aandacht besteed aan de zorg in Lansingerland? Mirjam de Goeij komt praten over de zorg. Naar aanloop van de verkiezingen waren er veel debatten. Zo ook een debat speciaal voor ouderen. Jan Pieter Blonk vertelt over het ouderendebat. Hoe is het om een “broekie” te zijn in de lokale politiek? Organisator Matthijs Machielse van het jongerendebat komt daar alles over vertellen.
Er is veel te doen geweest over het atelier van Stan Hill. Hij komt alles vertellen over de kunst en cultuur in de gemeente. En met Pieter van de Stadt blikken we terug op afgelopen jaren, maar kijken we ook naar de toekomst!