“Daar zit een luchtje aan!”

Zaterdagmorgen 9 maart a.s. tussen tien en twaalf weer het fameuze radioprogramma voor 60 plussers: Nostalgie Behind The Dikes.
De woorden Millieu en Klimaat staan garant voor het feit dat er geld uit je zak wordt gehaald. Met de wet in de hand. Je moet dus niet raar opkijken als je vandaag of morgen moet betalen voor je ontlasting en je winden! Wim Kerkhof heeft altijd al een vooruitziende geest gehad, de Blauwe enveloppen vallen een dezer dagen weer op de mat, in de toekomst dus ook de Bruine. Daar zit een luchtje aan! Luister maar bij Koffietijd, omstreeks half elf naar De Aanslag…. Schitterend!
Merlijn Kerkhof heeft trouwens een prachtig boek geschreven over The Amazing Stroopwafels en de verkoop begint op zaterdag 16 maart a.s. in Boekhandel Donner, Nwe. Binnenweg Rotterdam, ’s avonds om half acht. Ga er heen want het wordt een leuk spektakel. En natuurlijk koop je dat boek! Willem Met De Waterpomptang is ook in de uitzending, zo weggelopen uit de Fabeltjeskrant. Het duo Onbekend bezingt Rode Rozen Op Witte Zijde, Sieneke vraagt haar man of hij haar nog ziet zitten en Dennie Christian heeft het over Mijn Rosanna. Verder treden op Colinda, Jannes, Charelle & Franky Falcon, Joman, Marianne Weber, Corrie Konings, Monique Smit, ja, de zus van Jan, Tamara Tol en Gert Timmerman. Het kan weer niet op.

In het tweede uur hebben we weer lekkere nummers voor iedereen klaarliggen. Direct na het nieuws van 11 uur knallen Danny And The Juniors eruit met Twisting In The USA. Amy Winehouse zingt Our Love Will Come, The Monkees brengen I’m A Believer en Elvis zingt It’s Now Or Never. Direct na zijn diensttijd maakte hij deze knaller waardoor hij onmiddellijk weer terug was in de schijnwerpers. Verder treden op Patty Page, Patsy Cline, Kay Starr, Roy Orbison, Corr Telepta, de Millers en The Kinks. Uiteraard hebben we weer De Artiest Van De Maand en dat is Hugo van Ringelenstijn (Hugo Franks)de Grindtegel Van De Week en Wim Koopmans. 

Veel luisterplezier namens Adri Troost, programmamaker en producer voor RTV Lansingerland.