TOGB 1 wint wederom met 9-1 van De Brug 1

TOGB-Tafeltennis:
Op zaterdag 13 oktober speelt het eerste seniorenteam van tafeltennis vereniging TOGB tegen De Brug 1. In Apeldoorn haalden Milo de Boer, Leroy Heemskerk en Ronald Vijverberg de eerstenegen punten van de najaarscompetitie binnen, dus zijn de verwachtingen hoog gespannen voor het ‘dream team’ van coach Michel de Boer.
Leroy neemt traditie getrouw de eerste wedstrijd voor zijn rekening en heeft in de eerste twee games weinig tegenstand van Christiaan Brouwer. De derde gaat echter nipt naar Christiaan en Leroy wint met 14-12 de vierde omdat zijn topspin het verschil maakt. Milo speelt in zijn eerste partij de tegenstander van de tafel en ook Ronald weet te winnen van de sterke Waldo Hagenaars.
In het dubbel spelen Milo en Leroy wisselvallig, maar winnen doordat Milo bijna alle ballen op de tafel weet te houden. Een verdiende 4-0 voorsprong staat op het scorebord. Milo blijft na het dubbel achter de tafel staan en laat zien dat hij nu de beste speler in de competitie is en wint overtuigend in drie games.
De eerste spannende wedstrijd speelt Leroy tegen Waldo. Het wordt een beslissende vijfde game en daarin komt Leroy met 8-2 achter. Met een paar geweldige smashes komt hij tot 9-8 terug en mag zelf serveren. Helaas loopt het bij Leroy vandaag niet helemaal super, serveert hij mis en verliest de wedstrijd.
Natuurlijk is er nog niets aan de hand en is TOGB in de derde divisie gewoon een klasse apart. Ronald weet al zijn partijen te winnen, Milo doet daar nog een schepje bovenop door ze in drie games te winnen en in de laatste partij van de dag wint Leroy netjes zijn tweede, waardoor het wederom 9-1 wordt. Volgende wedstrijd is HTTV 070 in Den Haag op 3 november.

Foto: De mannen die De Brug 1 diep in het stof lieten bijten:, Ronald Vijverberg, Milo de Boer en Leroy Heemskerk.

Jeugduitslagen Oktober 13
Jeugd 1 (landelijk B) speelt thuis tegen Taveba 2. Ivar Noordam, Elly Luo en Rick Bakker hebben nog iets recht te zetten, want in Barendrecht werd met 6-4 verloren. In ‘Den Opper’ blijken de rollen te zijn omgedraaid en staat het na het dubbel 3-1. In het dubbel raakt Celine de Jong geblesseerd aan haar pols en gloort de overwinning. TOGB speelt goed geconcentreerd door en slaat toe op de belangrijke punten. Zo wint Rick van de sterke Hannah de Ruiter. Uiteindelijk wordt het heel knap 8-2. Een bijzondere prestatie.
Jeugd 2 (promotie klasse) heeft een gemakkelijke dag tegen Taverzo 4. De sterkste speler van de gasten uit Zoetermeer is er niet bij en coach Rob sluit een hele grote overwinning niet uit. Na het dubbel staat het verrassend 2-2, omdat er niet altijd geconcentreerd wordt gespeeld. Na enkele aanwijzingen van de coach schakelt TOGB in een hogere versnelling en wordt het toch afgetekend 8-2 en staan de jongens weer gedeeld eerste met Smash uit Monster.
Jeugd 3 (eerste klasse) is vrij.
Jeugd 4 (vijfde klasse) is vrij.
Jeugd 5 (Pupillen A) neemt het op tegen Rijnsoever 8. Misha Heyman, Koen Schwartz en Celina Smeele hebben snode plannen en Mischa wint eenvoudig zijn eerste potje. Celina speelt tegen de sterke Xandra van de Berg en redt het net niet. Dit blijkt het enige punt te zijn voor Rijnsoever, want onze kanjers van jeugd 5 zijn gewoon te sterk. Zeker Koen laat zien deze klasse goed aan te kunnen en wint alle drie zijn wedstrijden. Dat doet Misha ook en die toont karakter om een 2-1 achterstand tegen Xandra om te buigen en toch te winnen. Klasse !

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht