Nostalgie Behind The Dikes van zaterdag 13 Oktober

Hollandstalig is de leus in het eerste uur van Nostalgie Behind The Dikes®, een veelbeluisterd programma voor 60 plussers van Adri Troost. Uiteraard is het programma weer wereldwijd te beluisteren via www.rtvlansingerland.nl afd radio, tussen 10 en 12 uur elke zaterdagochtend. Helma Bianchi let op de teksten, Lotte Overbeek doet de techniek en deelt stroopwafels uit, Cornel van der Heiden adviseert als teamleider en Adri Troost presenteert het programma, a.s. december bestaat dit programma 5 jaar! Inmiddels hebben we een grote schare luisteraars, niet allleen in Lansingerland maar ook door heel Nederland en in de vakantielanden, zelfs tot in de USA wordt geluisterd. Allemaal dankzij de computerstreaming! Paul van Vliet zit veilig achterop, Lou Bandy bezingt zijn tante Veronica, Trea Dobbs weet dat achter de wolken zonneschijn is en Sieneke brengt samen met Wesly een prachtig nummer: Alleen Nog In Mijn Dromen. Verder treden op: Johnny & Rijk, De Leidsche Sleuteltjes, Ria Valk, Hepie & Hepie, Elsje de Wijn, Gerard de Vries, The Three Jacksons voor Suus Waalboer en een circus orkest. Het eerste uur wordt weer geopend door de Ramblers, Johnny Hoes is De Artiest Van De Maand en natuur lijk is Wim Kerkhof mjet zijn Stroopwafels ook weer paraat met nummers uit zijn laatste CD.
Het tweede uur van het succesvolle programma voor 60 plussers Nostalgie Behind The Dikes® (10-12 elke zaterdagochtend op www.rtvlansingerland.nl afd radio) Is buitenlandstalig, Trio Hellenique knalt er direct uit na het nieuws van 11 uur, door veel luisteraars gevraagd: Zorba dance. Willy Schobben speelt op zijn gouden trompet: Mexico. Jacco vd Elst zal dit waarderen. De zusjes Jacob vinden dromen over de liefde geweldig. En Johnny Bach brengt het geweldige nummer Ohne Dich. Verder treden op: Freddy Quinn (voor Wil Dijksman) Dan UB 40, Anita Meijer, Elvis Presley Jo Stafford, Jacques Brel, Connie Francis, Leni und Ludwig, Paul Anka, Joan Fallows, Charles Aznavour, Mary Osmond en Don Williams. Verder is er weer De Grind Tegel Van De Week, maar het kan ook zijn dat we die in het eerste uur draaien, dus luister maar goed. Het is een 78 toerenplaat van het merk Kristall uit 1924, die we weer tot leven brengen.
Veel luisterplezier namens het team en programmamaker Adri Troost, producer voor RTV Lansingerland

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht