TOGB zondag rolt Delft op

TOGB heeft door met 6-1 van Delft te winnen ook zijn 3e competitiewedstrijd tot een goed einde weten te brengen. De ploeg begon wervelend en kwam in de 3e minuut op voorsprong.Een lange bal van Gabri Urbanus op Younes Assaih werd meteen doorgetikt op Glenn van der Burg die de bal teruglegde op Hermon Hagary die via de paal binnenschoot. In de 7e minuut was er een kuitblessure van de scheidsrechter die niet meer verder kon maar gelukkig werd er na wat telefoontjes een ander bereid gevonden om te komen en de wedstrijd af te maken. In de 12e minuut was er een prima actie van Ian Bakker die Martin La Cruz vrij voor de keeper bracht en hem rustig langs de keeper schoof 2-0. Hierna werd het spel van TOGB slordiger maar Delft kon hier niet van profiteren. Op slag van rust werd 3-0 toen Younes een voorzet van links gaf die door Glenn bij de 2e paal werd ingekopt. In de 2e helft was het wachten op meer goals en in de 67e minuut was het zover toen Martin de bal voorgaf op Rob Gerritsma die hem uiterst koel afmaakte. Een vrije trap van Vince Luyken van de zijkant ging via de keeper tegen de binnenkant van de paal en Merick Heintjes zag zijn lobje over de keeper eveneens op de paal belande. Een onachtzaamheid in de defensie gaf Delft de gelegenheid om tegen te scoren. Maar Damiano Vaudo gaf een voorzet die door Merick werd ingekopt en Rob maakte in de slotfase ook nog de 6-1. A.s. zondag staat de uitwedstrijd tegen Concordia op het programma om 14.30 uur in Delft.

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht