Badeendenrace

Het was goed toeven aan de Berkelse plas tijdens de alweer 9e editie van de badeendenrace. Vanaf 13.00 uur kon het publiek zich vermaken met allerlei activiteiten die werden verzorgd door Scouting OlaveSt. Clair en speeltuin de Kievit.

Wethouder Albert Abee luidde om 15.00 uur de bel voor de start van de eendjesrace. Gelukkig waren de loten voor de 4 eerst aangekomen eendjes alle verkocht. Er zal contact met hen worden opgenomen om de door VakantieXperts en door Expert Berkel en Rodenrijs ter beschikking gestelde prijzen in ontvangst te nemen.
Na de “kleine” eendjes, was het de beurt aan de door Berkelse bedrijven gesponsorde bedrijfseenden. Dullink Makelaars, Zoet!IJs&Chocolade en Optiek de Schepper eindigden als de nummers 1,2 en 3 van de bedrijfseendenrace.

Tot slot willen Lions Berkel en Rodenrijs nog hun speciale dank zeggen aan “poffertjesdames” Marianne van der Burg en Ria Hogervorst, EHBO Ank van den Hoff en de brandweer. Hun belangeloze medewerking heeft voor een geslaagde dag gezorgd.

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht