TOGB 1 overtuigt tegen HTTV 070 met 8-2

DERDE DIVISIE
TOGB-Tafeltennis: TOGB 1 overtuigt tegen HTTV 070 met 8-2
Het eerste seniorenteam van tafeltennis vereniging TOGB speelt haar eerste thuiswedstrijd in ‘Den Opper’ op zaterdag 15 septembertegen HTTV 070 (Den-Haag). De verwachtingen zijn hoog gespannen na de 9-1 overwinning van vorige week, maar daar weten Ronald Vijverberg, Leroy Heemskerk en Milo de Boer prima mee om te gaan
Wederom bijt Leroy de spits af en neemt het op tegen Hilair Bislip. Gezien de rating van beide spelers zijn ze aan elkaar gewaagd, maar daar denkt Leroy heel anders over. Hij straalt overtuiging uit en speelt geconcentreerd Hilair in drie games van de tafel. Helaas weet Milo de score niet uit te bouwen en verliest nét in vijf games van de zwakker geachte Ljupco Jorguseski. Zijn service was niet vlekkeloos en hij zag er gespannen uit. Ronald weet zijn eerste partij wel te winnen in drie games en in de derde game ziet dat er niet naar uit als hij met 5-0 achter komt.
Daarna is TOGB heer en meester en haalt vijf winstpunten op rij. Milo en Leroy spelen een uitstekend dubbel en in zijn tweede enkelpartij weet Milo de partij tegen Charlie Vierling netjes te winnen na een 2-0 achterstand in games. Klasse.
Ronald neemt het in zijn laatste partij op tegen Hilair en in hun onderlinge ontmoetingen staat Ronald 2-0 voor. Vandaag laat Hilair de kaas niet van zijn brood eten en wint in vier games. De laatste partij haalt Leroy weer uit en zo wordt het 8-2 voor TOGB. Weer een geweldige prestatie en ‘deze overwinningen smaken naar meer’, volgens coach Leon Vijverberg.
Jeugd 1
Jeugd 1 (landelijk B) speelt thuis tegen Veenland uit Wilnis. Het wordt een lange middag, want er wordt meer dan vijf uur gespeeld. Dat komt mede doordat er vijf wedstrijden in vijf games worden gespeeld. TOGB weet door Rick Bakker en Elly Luo voor te komen, maar Martijn van Dijk van Veenland blijft ongeslagen en zo wordt het uiteindelijk een terecht gelijkspel, 5-5.
Overige resultaten:
Jeugd 2 (promotie klasse) neemt het thuis op tegen VVV 2 uit Voorburg. Het wordt een makkelijke middag voor Timothy den Breems, David Leeson en Luc Brunbauer, want ze winnen afgetekend met 10-0. Klasse.
Jeugd 3 (eerste klasse) krijgt Taveri 1 uit Ridderkerk op bezoek. In de eerste wedstrijd weet Milan de Witte twee games voor te komen, maar verliest toch in vijf games. Helaas is Taveri een maatje te groot en weet alleen Bram Winkelman een partij te winnen en wordt het 9-1 voor de gasten. Iets te gastvrij !
Jeugd 4 (vijfde klasse) speelt ook thuis tegen ATTC Evo-Repro 3 uit Alphen aan de Rijn en de meiden spelen een prima wedstrijd. De eerste gaat nog verloren, maar na het dubbel staan ze 3-1 voor. Brigit Barkhof speelt de ‘pannen van het dak’ en wint haar drie wedstrijden en zo wordt het uiteindelijk 7-3. Een verdiende overwinning.
Jeugd 5 (Pupillen A) krijgt bezoek uit Den-Haag van HTTV 070 4. Helaas is dat team niet volledig en zo moeten Koen Schwartz, Celina Smeele en Jeffrey Westphal het opnemen tegen maar twee tegenstanders. Die laten echter de kaas niet van het brood eten. Zeker Martin Sturma heeft zijn middag en wint zijn drie wedstrijden. Zo wordt het 5-5 aan het eind van een gezellige en sportieve middag.

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht