Nostalgie Behind The Dikes van Zaterdag 15 September

Zaterdagmorgen a.s. de 250ste uitzending van Nostalgie Behind The Dikes®. Een programma voor 60 plussers met muziek die je nergens meer hoort behalve bij ons dan.
Het eerste uur is altijd Hollands talig, want we leven tenslotte in Nederland. De Ramblers openen weer, daarna treden op Corrie Vonk, Johnny & Rijk, Corrie & de Rekels, De Havenzangers, Hanny, Snip & Snap, Old Fashion, Willem Duijn, Willeke Alberti, Gert Timmerman en Cornelis Vreeswijk. Nico Haak is de Artiest Van De Maand en tijdens koffie tijd zorgt Lotte Overbeek weer voor muzikale Stroopwafels.

In het tweede uur snuffelen we in stoffige buitenlandse platenkasten naar juweeltjes. We beginnen met The Beatles, daarna de Marinierskapel i.s.m. The Dutch Swing College, Max Woisky, Jerry Steyger, Clifton Chenier met Zydeco muziek, Helen Shapiro, Freddy Quinn, Don Williams, Shocking Blue, Catherina Valente, Jerome Robert, The Mamma’s & The Pappa’s, Elvis Costello, Willy & Willeke, Wanda de Fretes, Roberto Jacketti en The Harbour Jazzband. De Grindtegel Van De Week is van Edmundo Ros. Veel luisterplezier!

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht