Raadsleden gaan weer aan het werk

Raadszaal

Lansingerland – De vakantie is voorbij. De scholen zijn weer begonnen en de raadsleden van Lansingerland gaan ook weer aan de slag.

Fractievergaderingen staan weer ingepland en de voorbereidingen voor de raadscommissievergaderingen van 11, 12 en 13 september staan deze week weer in de agenda. Woensdag 5 september zijn in het gemeentehuis vanaf 20:00 uur beeldvormende bijeenkomsten over de geluidsmaatregelen HSL, Fietsverbinding Berkelse Dijkje, Werksessie over veiligheid en de Sportnota. Donderdag 6 september is er vanaf 17:00 uur een Meet & Greet van Lansingerlandse ondernemers en de gemeenteraadsleden.

Bericht door Leefbaar 3B

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht