Ontdek vrijdag 7 september de Eendragtspolder

rotte

Ontdek natuur- en recreatiegebied de Eendragtspolder tijdens de Rotte Nazomeravond op vrijdag 7 september. Je fietst door het gebied en passeert diverse hotspots. Je krijgt er cadeautjes, je kunt meedoen met een mini-workout, krijgt een rondleiding door de Hennipgaarde en hebt onderweg prachtige uitzichten. Als kers op de taart ga je naar huis met een gevulde goodybag! De Rotte Nazomeravond en alle activiteiten op de route zijn gratis. Vooraf aanmelden is verplicht via www.ookditisderotte.nl/rotte-nazomeravonden.

Gratis deelname
De Rotte Nazomeravonden worden georganiseerd door Ondernemersvereniging Rottemeren in samenwerking met Recreatieschap Rottemeren. Beide partijen hebben de handen ineen geslagen om de Rotte Nazomeravonden gratis toegankelijk te maken voor de deelnemers.

Eendragtspolder
Vrijdag 7 september vanaf 18.00 uur start de tweede Rotte Nazomeravond. Per fiets ontdek je de Eendragtspolder. De tocht start en eindigt bij Eetcafé de Roerdomp in Zevenhuizen. Vanaf daar fiets je naar Jachthaven Rottemeren waar je mee kunt doen aan een quiz voor leuke prijzen. Langs de Rotte fiets je richting Galerie Groene Tuin. Deze verborgen parel is een exclusieve bloemenwinkel met woonaccessoires en geeft een sneak preview van het workshop programma dat zij bieden. Via de Willem-Alexanderbaan stop je ter hoogte van de Hennipgaarde. Hier tref je BeweegpuntBas met hun BeweegpuntBus voor een mini-workout en krijg je een rondleiding door de pas aangelegde Hennipgaarde. Je sluit af bij Eetcafé de Roerdomp waar je een goodybag ontvangt.

Win een MEGA-goodybag!
Ga alle zes de Rotte Nazomeravonden mee en maak kans op 1 van de 6 mega-goodybags bestaande uit o.a.:

 • één week gratis sporten bij Sportstudio Workout
 • een kortingsbon van € 25,- voor Restaurant Meerenbos
 • € 40,- korting op 4 uur sloephuur bij Rio Molino
 • 50% korting op een kinderfeestje bij MonkeyTown Bleiswijk
 • Gratis rondvaarttocht met de rondvaartboot van Jachthaven Rottemeren
 • één maand gratis sporten bij BeweegpuntBas
 • een set van keramiek schaaltjes naar keuze bij NesseArt
 • doppers of een doosje golfballen van golfbaan de Hooge Rotterdamsche
 • één uur gratis kanovaren bij Outdoor Valley
 • één uur gratis Snowtuben bij Outdoor Ski & Fun
 • één maand gratis sporten bij Outdoor Valley Sports
 • een gratis cadeau op te halen bij Galerie Groene tuin
 • gratis potje midgetgolf bij bar-restaurant ’t Zeeltje
 • gratis potje honing bij de Hennipgaarde
 • en meer……

Rotte Nazomeravonden
De fietstocht op vrijdag 7 september maakt onderdeel uit van de Rotte Nazomeravonden. Van 31 augustus tot en met 5 oktober is het iedere vrijdagavond de Rotte Nazomeravond. Je fietst, wandelt of kajakt/supt door één van de deelgebieden. Onderweg passeer je leuke hotspots waar je kennismaakt met de activiteiten. Wat dacht je van een snowtuben? Een Elliptigo uittesten? Een stukje zeilen? Bijzondere vogels spotten? Meedoen met een mini-workout? Een kijkje nemen in een galerie? Het hoort er allemaal bij en het is gratis!

Recreatiegebied Rottemeren
De Rottemeren is een uniek en veelzijdig recreatiegebied. Het eeuwenoude riviertje de Rotte vormt de ruggengraat. De Rotte kronkelt vanuit de achtertuin van Rotterdam naar het bruisende centrum van deze wereldstad. In het gebied vind je vele jachthavens, restaurantjes, beeldende kunst, outdoor sportmogelijkheden en overal plaatsen om te zonnen, fietsen, zwemmen, wandelen, kanoën, picknicken, paardrijden of de natuur te ontdekken. De Rottemeren bestaat uit meerdere gebieden met ieder een eigen karakter. En dat willen we de bezoekers graag laten ervaren!

Meer informatie en aanmelden
Meer weten over de Rotte Nazomeravonden? Ga naar www.ookditisderotte.nl/rotte-nazomeravonden.

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht