Ontdek de Rottemeren tijdens de Rotte Nazomeravonden!

Ontdek Recreatiegebied Rottemeren en alles wat dit prachtige gebied te bieden heeft. Vanaf 31 augustus tot en met 5 oktober is het iedere vrijdagavond de Rotte Nazomeravond.Je fietst, wandelt of kajakt/supt door één van de deelgebieden. Onderweg passeer je leuke hotspots waar je kennismaakt met de activiteiten. Wat dacht je van een snowtuben? Een Elliptigo uittesten? Een stukje zeilen? Bijzondere vogels spotten? Meedoen met een mini-workout? Een kijkje nemen in een galerie? Het hoort er allemaal bij! Deelname is € 3,25 per persoon per tocht (excl. materiaal). Tickets zijn vooraf te koop via www.ookditisderotte.nl/rotte-nazomeravonden.
De tocht wordt georganiseerd door Ondernemersvereniging de Rottemeren in samenwerking met Recreatieschap Rottemeren.

Recreatiegebied Rottemeren
De Rottemeren is een uniek en veelzijdig recreatiegebied. Het eeuwenoude riviertje de Rotte vormt de ruggengraat. De Rotte kronkelt vanuit de achtertuin van Rotterdam naar het bruisende centrum van deze wereldstad. In het gebied vind je vele jachthavens, restaurantjes, beeldende kunst, outdoor sportmogelijkheden en overal plaatsen om te zonnen, fietsen, zwemmen, wandelen, kanoën, picknicken, paardrijden of de natuur te ontdekken. De Rottemeren bestaat uit meerdere gebieden met ieder een eigen karakter. En dat willen we de bezoekers graag laten ervaren!

Fietsen, wandelen en varen
De routes zijn vooraf uitgezet. Met een stempelkaart op zak ga je van start. De ene keer ontdek je het gebied per fiets, de andere keer te voet of via het water. Heb je geen eigen fiets of vaarmiddel? Dan kan je deze huren.

Activiteiten
Op de routes zijn diverse activiteiten en hotspots. Van mooie vergezichten en verborgen plekjes tot stoere en verrassende activiteiten. Met de stempelkaart die je krijgt bij de start kan je op iedere hotspot een keer meedoen, rondkijken of iets ophalen. Zo beleef je het gebied pas echt! De activiteiten zijn voor jong en oud. Maar niet geschikt voor de echte kleintjes. Bij de finish krijgt iedereen een goodybag vol met informatie om nog eens terug te komen naar het gebied.

Mega Goodybag
Neem jij aan alle zes de tochten deel? Dan maak je kans op één van de 6 mega goodybags! De mega goodybag zit vol met gratis activiteiten en uitjes van de deelnemende organisaties. Van gratis etentjes en kanotochten tot flinke korting op boothuur en kinderfeestjes. Naast dat het wekelijks een avondje uit is, is de mega goodybag nog een extra reden om aan alle zes de tochten mee te doen!

Tickets
Om deel te nemen moet je vooraf tickets kopen. De tickets zijn € 3,25 per tocht per persoon. Bij de tickets zitten de materialen als fietsen/kajaks/sup’s e.d. niet inbegrepen. Heb je geen fiets, kajak, sup etc en wil je wel mee? Dan kan je materialen huren. Meer informatie hierover volgt op korte termijn.

Meer informatie
Meer weten over de Rotte Nazomeravonden? Ga naar www.ookditisderotte.nl/rotte-nazomeravonden.

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht