Outdoor Valley nieuwe eigenaar Outdoor Ski & Fun

Bergschenhoek – Per 1 augustus 2018 is Outdoor Valley de nieuwe eigenaar van Outdoor Ski & Fun. De bedrijven liggen op steenworp afstand van elkaar en vullen elkaar perfect aan. De eerste maand verandert er niets. Vanaf september zien de gasten de eerste veranderingen. Het skicentrum krijgt dan een nieuwe uitstraling en verbeterde automatisering. Beide zijn stappen om Outdoor Ski & Fun naar een hoger level te brengen.

De openingstijden en toegangsprijzen blijven voorlopig zoals ze zijn. Ook het aanbod blijft vooralsnog hetzelfde. Bestaande gasten van Outdoor Ski & Fun zullen wat dat betreft niet direct veel merken van de overname.

Opknapbeurt voor het skicentrum
De uitstraling van het skicentrum wordt wel stap voor stap aangepakt. Op korte termijn krijgt Outdoor Ski & Fun een nieuwe huisstijl, krijgen de panden zowel binnen als buiten een opknapbeurt en wordt het terrein opgeruimd. Op lange termijn kijken de nieuwe eigenaren naar mogelijkheden om de skiberg mooier in te laten passen in het natuurgebied.

Toekomstplannen
De afgelopen jaren is Outdoor Valley flink gegroeid. Erik Rovekamp: “De behoefte naar outdoor groeit, dat merken wij. Steeds meer mensen willen buiten zijn, buiten sporten, buiten vergaderen, buiten spelen en buiten ontspannen. Avontuur en echt buiten! In die behoefte voorziet Outdoor Valley. Dat gecombineerd met bedrijfsmatige verbeteringen zorgt dat steeds meer gasten ons weten te vinden.” Diezelfde groei willen de eigenaren bij Outdoor Ski & Fun realiseren. Door een professionaliseringsslag bij Outdoor Ski & Fun en de combinatie met Outdoor Valley verwachten zij dit te kunnen realiseren. Jasper Rotgans: “Outdoor Valley en Outdoor Ski & Fun kunnen de gasten het hele jaar rond de ultieme outdoor experience bieden. Daarnaast kunnen wij onze medewerkers het hele jaar door werk bieden omdat de hoogseizoenen van de bedrijven tegenovergesteld zijn van elkaar. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen investeren in onze medewerkers en samen met hen de bedrijven naar een hoger level kunnen brengen.” Erik Rovekamp: “Wij willen met onze bedrijven ook het Recreatiegebied Rottemeren, in het bijzonder het Hoge Bergse Bos, versterken. Het is een prachtig gebied waar mensen graag komen om te sporten, te ontspannen en te genieten van de natuur. Als bedrijf dragen wij graag bij aan het behouden en verzorgen van het gebied.”

De cirkel is rond
In 1991 werd het skicentrum al eens overgenomen door de voormalig eigenaar van Outdoor Valley, toen nog Tiekamp. De afgelopen 16 jaar, sinds 2002, was het in handen van meervoudig Nederlands skikampioen Paul Boog. Met de overname van Outdoor Ski & Fun door Outdoor Valley per 1 augustus 2018 is de cirkel weer rond.

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht