Smallsteps terug op tv

Lansingerland – Na 15 afleveringen, gaat kinderopvang Smallsteps door met de samenwerking met RTV Lansingerland. Een keer in de drie maanden nemen we een kijkje op een van de locaties van kinderopvang Smallsteps. Iedere keer vinden daar andere activiteiten plaats. Afgelopen jaar stonden de uitzendingen in het teken van de jaargetijden. Komend tv-seizoen staan de uitzendingen in het teken van een thema. Deze keer staat de uitzending in het teken van kinderparticipatie. Kinderen denken mee over de groepsregels en activiteiten binnen Smallsteps. Zo gaan ze deze keer sushi maken, mozaïek maken en krijgen ze een workshop Thai Quando.

Volgende keer gaan de kinderen op smaaksafari.

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht