Nieuw radioprogramma Gedachtenspel

Lansingerland, 30 mei 2018 – Vandaag om 19.00 uur is de aftrap van een nieuw radioprogramma op Lansingerland FM. Frans Wulffele neemt u mee op een reis door de geest, door het verleden en door gedachtespinsels. Het programma heet Gedachtenspel en richt zich op de luisteraars die geïnteresseerd zijn in filosofie en literatuur.

Frans Wulffele is 48 jaar en is docent Duits op een middelbare school. Hij is van jongs af aan al geïnteresseerd in literatuur en dan met name de Russische. Verder schrijft hij een blog en is een fervent Sparta supporter.

“Het programma beoogt enthousiast te maken voor filosofie en eeuwige ideeën die ons blijven inspireren. Ik wil u graag uitnodigen om zelf op ontdekking te gaan.” zegt Frans die nog aangeeft dat het vooral geen les is maar gezien moet worden als aanmoediging.

Vanaf vandaag dus iedere woensdag om 19 uur op Lansingerland FM Gedachtenspel.

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht