Roparadio sponsoren, bedankt!

Lansingerland – Zo’n groot crossmediaal evenement als RopaRadio kan niet zonder sponsors! Die zijn wij dan ook enorm dankbaar en daarom zetten wij ze even hier in het zonnetje! 

Dit jaar maken we 55 uur lang non-stop radio! Iedere dag plaatsen we een vlog wat er actueel op de route gebeurt en vanaf maandagavond zenden wen een uitgebreide televisie reportage uit. Zonder onze sponsoren was dit niet mogelijk geweest! Vorig jaar zijn we voor de Roparun uitzending voor het eerst richting Parijs gegaan. Op de hele route hebben we toen verslag gedaan op radio, televisie en internet. Maar zonder vervoer komen we niet in Parijs. Daarvoor hebben we een bus nodig waar we ook al onze vele spullen in kwijt kunnen. Autobedrijf Van Winden maakt het ook dit jaar weer mogelijk om met een prachtige ruime Renault bus naar Parijs te gaan! “Zo’n bus is niet alleen ons vervoersmiddel op de route, maar ook ons kantoor, opslagruimte en slaapkamer.” vertelt Patrick, coördinator van de Roparun uitzending op televisie. “De bus moet dus naast ruim ook een beetje comfortable zijn. En dat is deze Renault wel!”.
Met een vakkundig bestickerde bus vertrekken we morgenochtend vroeg richting Parijs om vanaf daar de teams uit Lansingerland, of teams met een connectie met Lansingerland, te volgen.

En de inwendige mens moet ook verzorgd worden. Zoveel uur live radio maken en de hele Roparun op locatie volgen kost een hoop energie. En die energie die wordt dit jaar weer mogelijk gemaakt door Jumbo Veltrop Bergschenhoek. Zij verzorgen dit jaar wederom de catering. Voor zowel het radio- en televisieteam op de route maar ook voor de mensen in de radiostudio regelt Jumbo Veltrop eten en drinken. “Tijdens zo’n Roparun weekend werk je veel en slaap je bijzonder weinig. Een goede maaltijd is dan erg belangrijk. Dankzij Jumbo Veltrop hoeven we niet op een houtje te bijten.” aldus Patrick.

Wij bedanken alle sponsoren die dit mooie RopaRadio weekend mogelijk maken!

 

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht