Radio en tv live tijdens de verkiezingsavond

Lansingerland – Woensdag 21 maart 2018 is het weer zo ver: dan kunnen we naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Afgelopen weken stond het programma Iedereen Toegang Tot Informatie in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen. Alle partijen kwamen langs om te praten over hun verkiezingsprogramma’s. Daarnaast organiseerde we debatten. Tijdens de debatten bleek dat de partijen in Lansingerland helemaal klaar zijn voor de verkiezingen. In 3 debatten kruisten zij de degens over belangrijke onderwerpen in Lansingerland. De 3 debatten werden door RTV Lansingerland georganiseerd in het gemeentehuis van Lansingerland. Presentator Cornel van der Heiden: “we vinden het belangrijk dat de partijen van Lansingerland goed aan de kiezer duidelijk kunnen maken waar ze op stemmen”.

Tijdens de verkiezingsavond zijn we er live bij, zowel op radio als tv! Reportages, interviews en uitslagen. Live vanaf 20 uur op Lansingerland TV en Lansingerland FM, de verkiezingsavond.

Live radio en tv op de verkiezingsavond

Woensdag 21 maart 2018 is het weer zo ver: dan kunnen we naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Volg de gemeenteraadsverkiezingen live op RTV Lansingerland. Reportages, interviews en uitslagen. Live vanaf 20 uur op Lansingerland TV en Lansingerland FM, de verkiezingsavond.

De verkiezingsavond

Geplaatst door RTV Lansingerland op zaterdag 10 maart 2018

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht