Ziggo stopt met analoge TV kanalen

Bergschenhoek – Een einde aan het analoog naar tv-zenders kijken is binnen twee jaar bij Ziggo een feit. In Bergschenhoek wordt als één van de eerste gemeentes het analoge signaal uitgezet. Abonnees worden ingelicht over de uitfasering.

“Er is door de jaren heen veel veranderd op tv-gebied. Het beeld ging van zwart-wit naar kleur, de antenne verdween van de daken. Nu kijken we behalve op het televisiescherm ook tv op mobiel en tablet. We gaan dóór met vernieuwen om klaar te zijn voor de toekomst. Het aantal mensen dat nog analoog tv kijkt is de laatste jaren flink afgenomen. Het analoge tv-signaal gaat daarom stoppen, dan leveren we al onze klanten televisie in digitale beeldkwaliteit”, zegt Jeroen Hoencamp, CEO van VodafoneZiggo.

Klanten van Ziggo kunnen het TV kanaal van RTV Lansingerland in Bergschenhoek digitaal ontvangen op kanaal 41.Voor Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs is dit 36/332.

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht