9e startersgroep bij Running2B start binnenkort

Dit voorjaar een startersgroep bij de gezelligste loopgroep van Bergschenhoek

Op zaterdag 17 maart 2018 start de 9e startersgroep bij Running2B, voorheen DOTO loopgroep.Running 2B is aangesloten bij de Atletiekunie en de Lansingerlandse looptrainer Lex Koudstaal neemt ook deze nieuwe startersgroep onder zijn hoede.

Voor de beginnende hardlopers bestaat bij Running2B loopgroep Bergschenhoek de mogelijkheid om kleinschalig en professioneel in 15 weken te trainen van 0 naar 5 kilometer. Je loopt elke zaterdagochtend met je gezellige groep in de prachtige omgeving vanuit ons startpunt Boerderij ‘Het Lansingerland’ aan de Hoekse Kade met mooi uitgestippelde routes in het Lage en Hoge Bergsche Bos en langs de Rotte. Naast de trainingsochtenden loop je zelfstandig nog 2 keer in de week, je hebt dus ook huiswerk. Na 15 weken organiseert Running2B loopgroep een heuse 5 km, examenwedstrijd met alleen maar winnaars: de cursisten van de startersgroep.

Er wordt getraind op zaterdagen van 08:30 tot 10.00 uur vanaf Boerderij ‘Het Lansingerland’. De kosten zijn slechts Є 40 voor 15 weken professionele training, inclusief cursusmateriaal en het gezellige eindexamen in juni.

Voor info en inschrijven mail naar info@running2b.nl, Aangeraden wordt om niet te lang te wachten, de kleine groepen waarmee wordt getraind zijn gauw vol. Kijk ook op www.running2b.nl (site in ontwikkeling) of Facebook @Running2B.

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht