Uitslag “Engste plekje” op Lansingerland FM

Lansingerland – Deze hele week kan er nog gestemd worden op “Het engste plekje van Lansingerland”. Waar moet de gemeente meteen de straatverlichting aanpakken en de politie een extra rondje surveilleren?

De genomineerde locaties voor ‘het engste plekje van Lansingerland’ zijn: Station Rodenrijs, Het Zwarte Pad, De Meerweg, Het Annie M.G. Schmidtpark, Fietspad Kooiweg, Park nabij de Windas. Maar wat is het allerengste plekje van Lansingerland? Aanstaande vrijdag maakt journalist Martijn Mastenbroek de “winnaar” bekend in het radioprogramma Het Magazine op Lansingerland FM. Het Magazine wordt uitgezonden tussen 18.00 en 20.00 uur.

Stemmen
Je kunt nog tot en met vrijdag stemmen op het “Engste plekje”, de poll staat op de website www.hartvanlansingerland.nl

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht