Wolfert Lansing lanceert nieuwe naam en viert start bouw

Bergschenhoek – Op 16 november 2017 onthult Wolfert Lansing, samen met de wethouder onderwijs in Lansingerland, Jeroen Heuvelink, leerlingen, docenten en andere belangstellenden, haar nieuwe naam. Ook wordt het bouwbord onthult waarmee de start van de nieuwbouw wordt gevierd.

Vanaf schooljaar 2018-2019 gaan Wolfert Mavo en Wolfert PRO samen als Wolfert Lansing in een nieuw en eigentijds gebouw. Wolfert Lansing is een openbare school voor havo, mavo en vmbo met ambitieklassen. Wolfert Lansing biedt samen met Wolfert Lyceum een doorlopende leerweg. Uniek in de regio.

Wolfert Lansing is een kleinschalige school met veel aandacht voor huiswerk op school en een doorlopende leerweg. Daarnaast biedt Wolfert Lansing extra talenonderwijs, ambitieklassen, veel sport, cultuur en reizen en een uitgebreid loopbaanprogramma.

Meer informatie over het nieuwe Wolfert Lansing is te vinden op de website www.wolfert.nl/lansing welke vanaf 5 december 2017 te bereiken is.

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht