Verkiezingen bij de lokale omroep

Met ITTI starten we vanaf 16 november met een reeks uitzendingen waarin we politieke partijen uitnodigen om over hun verkiezingsprogramma te praten.

Vanavond trappen we af met Leefbaar 3B. Onze gasten zijn Simon Fortuyn en Leon Erwich.  Simon Fortuyn is nu wethouder namens Leefbaar en het bevalt hem hier zo goed, dat hij bij de volgende verkiezingen de lijsttrekker zal zijn. Leon Erwich zit namens Leefbaar 3B in de gemeenteraad en zal dat de komende periode ook weer willen gaan doen.

We zullen het gaan hebben over hun 10 belangrijkste punten voor de komende verkiezingen. Het verkiezingsprogramma is nog niet officieel, maar we kunnen het al wel over deze 10 punten gaan hebben. Welke dat zijn? Dat weten wij nu nog niet. U en wij kunnen dat vanavond tussen 18.00 en 19.00 uur op 92.2 FM of direct via de website gaan horen.

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht