Tv-seizoen bijna van start

Lansingerland – We staan weer te trappelen! 4 september start het nieuwe tv-seizoen van Lansingerland TV. Nieuwe afleveringen van onder andere Lansingerland in Zicht en Smallsteps zullen dan weer te zien zijn.

Tijdens het evenement 10 jaar Lansingerland waren we op Lansingerland TV al live. Sinds dinsdagmiddag kon je al kijken naar de Extra Editie over 10 jaar Lansingerland, maar vanaf 4 september bast het nieuwe tv-seizoen dan echt los. Nieuwe afleveringen van Lansingerland in Zicht, Kunstwerk, Smallsteps en vele Extra Editie zullen dan weer te zien zijn.

Ook kunt u zelf uw eigen video weer insturen voor het programma Vrij Parkeren. Lansingerland TV is niet alleen voor u, maar ook van u! Heeft u een leuke video (geen reclame) gemaakt in Lansingerland, stuur de video dan via wetransfer naar ons toe. Dit kan naar tv@rtvlansingerland.nl.

Wanneer gaat welk programma weer van start?
4 september: Smallsteps
11 september: Lansingerland in Zicht
18 september: Vrij Parkeren
25 september: Kunstwerk

Op de hoogte blijven van onze tv activiteiten voor en achter de schermen? Volg ons op Twitter!

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht