Lansingerlanders in de kas.

Aanstaande woensdag 9 augustus een interview met Albert Thunnissen, bedrijfsleider bij Solyco in Bleiswijk, in een special van Nieuws in Lansingerland, Lansingerlanders in de kas om 17 uur op FM 92.2.

Albert komt, zoals zoveel tuinders, uit een familie die al generaties in de tuinderij zit. Vanuit het Westland verhuist hij en komt uiteindelijk terecht in Berkel & Rodenrijs. Hij vertelt over vroeger en het werk in de kas nu. Over bloemen, vleestomaten en oranje licht. En over beestjes in de kas. Maar bovenal over zijn passie voor het vak.

De tuinderij en glastuinbouw is een belangrijke economische sector voor de regio en toonaangevend wereldwijd. Daarom willen we regelmatig aandacht besteden aan de mensen die werkzaam zijn in of om de kassen in Lansingerland.

 

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht