Politie onderzoekt woninginbraken Berkel

Berkel en Rodenrijs – In de nacht van maandag 10 juli op dinsdag 11 juli is de politie bezeg geweest met twee woninginbraken in Berkel.

Dat heeft de politie laten weten via social media. Omstreeks 02:54 uur hoorden omwonenden op de Irislaan in Berkel glasgerinkel en zag men twee personen wegrennen in de richting van de Hyacinthlaan. “Ter plaatse hebben wij een onderzoek ingesteld bij de omliggende woningen en voertuigen. Geen braaksporen aangetroffen.” laat de politie weten.

Omstreeks 04:22 uur kwam er een melding binnen op de Donjon in Berkel waar de bewoner de inbrekers heeft betrapt. “Hiervan is ter plaatse direct aangifte van opgenomen. Wij zijn op zoek naar getuigen die iets gehoord of gezien hebben om de daders op te sporen” laat de politie weten.

Heeft u iets gezien of gehoord, dan kunt u contact opnemen op het algemenepolitienummer 09008844.

Foto: stockfoto

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht