Kogelwerende vesten en vuurwapen aangetroffen in woning

Aanhouding

Berkel en Rodenrijs – Tijdens de doorzoeking van een woning in Berkel en Rodenrijs zijn een vuurwapen, drie kogelwerende vesten en versnijdingsmiddelen gevonden. Agenten hadden een tip gekregen dat de bewoner van de Klapwijkse Eilanden een vuurwapen zou hebben. 

In de woning waren een 33-jarige Rotterdammer en een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Tijdens het doorzoeken van de woning werden een vuurwapen en drie kogelwerende vesten aangetroffen. De mannen zitten vast en zullen zich moeten verantwoorden voor een rechter.

Foto: archief

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht