Burgemeester opent Maïsdoolhof Lansingerland

Bergschenhoek – Maandag 10 juli opende burgemeester Pieter van de Stadt onder toeziend oog van vele kinderen het maisdoolhof van Boerderij Het Lansingerland in Bergschenhoek.

Nadat enkele clowntjes hem de vlag met het logo van 10 jaar Lansingerland hadden overhandigd, renden de kinderen van de buitenschoolse opvang naar de uitkijktoren in het doolhof om de vlag in top te hijsen. Vervolgens konden ook de toegestroomde bezoekers het maisdoolhof in.

10 jaar Lansingerland

Half mei onthulde de burgemeester de afbeelding over het 10 jarig bestaan van de gemeente Lansingerland dat nu vanuit de lucht te zien is. Inmiddels zijn de maisplanten ruim anderhalve meter gegroeid en kun je gemakkelijk verdwalen. Gelukkig wijzen bordjes met vragen over Lansingerland en gezegdes over het boerenleven bezoekers de weg. Het maisdoolhof is geschikt voor uitjes met kinderen, kinderfeestjes en schooluitjes en tot oktober geopend.

Foto: Boerderij Het Lansingerland

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht