Achter de schermen bij de Roparun

Animatie: Ellen van Halm en Michelle de Vries

Lansingerland – Nog een goede week tot de start van de Roparun. RTV Lansingerland pakt weer flink uit! 48 uur lang non stop radio, verschillende reportages, contact met de teams, nieuwsberichten en een complete televisie uitzending. Maar hoe wordt dat allemaal gemaakt?

RTV Lansingerland brengt over hoe de Roparunteams de estafetteloop beleven, maar hoe beleven onze technici en verslaggevers het op de route? Doormiddel van een vlog laten we dit zien! Dit jaar gaan onze verslaggevers voor het eerst over de grens. Van de start in Parijs, tot aan de finish op de Coolsingel. Met een eigen reportagebus laten we alles horen en zien vanaf de route. Van het maken van een reportage tot het slapen in de bus, het is allemaal te zien in de vlog.

Vrijdagavond 2 juni, zaterdagavond 3 juni en zondagavond 4 juni zie je wat wij die dag hebben gedaan en hoe wij die dag hebben beleefd.

Animatie: Ellen van Halm en Michelle de Vries

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht