Koningsdag groot feest

Lansingerland – Koningsdag 2017 was extra feestelijk in Lansingerland, omdat Willem – Alexander 50 is geworden. Een kroonjaar. De vlaggen hingen in top, het weer werkte af en toe ook nog mee en de sfeer was gemoedelijk. Honderden kinderen hadden een plek bemachtigd om hun spulletjes aan de man te brengen. Boeken, speelgoed, kleding en computerspellen waren het populairst. In Bleiswijk was het traditionele koningsontbijt een groot succes. “We doen dit al 25 jaar met z’n vieren.”, vertelt een mevrouw. “Eerst gaan we naar het koningsontbijt, daarna gaan we bij mooi weer een fietstocht maken. Dat is traditie bij ons.” Burgemeester Van de Stadt at ook gezellig een broodje mee.
Verspreid over de dag was er divers entertainment in de dorpskernen, waardoor het voor jong en oud een mooie dag met een koninklijk tintje was.

Bekijk de Extra Editie over Koningsdag 2017:

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht