Natuur als inspiratiebron in Kunstwerk

Lansingerland – In aflevering 8 van Kunstwerk, is de Groen-Blauwe Slinger, een aangelegd natuurgebied, de belangrijkste inspiratiebron van beeldend kunstenaar Arno Overdevest en fotograaf Monique van der Mije.
Arno die al meer dan 35 jaar zijn atelier en galerie heeft aan de Groen-Blauwe Slinger heeft de boerderi, en zijn dieren elk jaar als thema voor een expositie. Een heel jaar werkt hij een thema uit, en diept het gekozen thema in zijn kunstwerken, in al zijn verschijningen uit. Honderden voorstudies en doeken passeren de revue….totdat hij tevreden is…in mei van elk jaar, laat hij die dan in een expositie zien.
Dit jaar heeft hij zijn gevleugelde ‘vriendjes’…waar o.a. de Duif… in zijn ‘achtertuin’ als thema… 13 mei 2017 heeft hij zijn jaarlijkse themaexpositie in zijn galerie/atelier.

Aan de Groen-Blauwe Slinger is fotograaf Monique van der Mije vaak te vinden. Monique doet daar haar inspiratie op voor haar ‘Dreamscapes’. De door Monique gecreëerde werelden zijn volgens haar ‘allemaal illusies’ Je hebt ze allemaal weleens in je dromen gezien… maar ze maken, en fotograferen is natuurlijk wel een bijzondere manier van deze vastleggen. De kennis die Monique heeft opgedaan bij haar studie in de voedsel wetenschap, komen haar goed van pas bij het creëren van haar ‘Dreamscapes’. Het eindresultaat neemt je mee in de droomwereld van Monique en lieverd bijzondere verrassende foto’s op die je zal verwonderen.

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht