Armin van Buuren koopt paard in Berkel

Foto: Joey Lems

Berkel en Rodenrijs – Joey Lems van Stoeterij Galloper had begin april een wel heel bijzondere klant op zijn bedrijf. Niemand minder dan DJ Armin van Buuren schafte samen met zijn vrouw Erika de zevenjarige San Remo-zoon Freedom bij hem aan.

‘Dat was wel heel bijzonder. Erika kwam in eerste instantie samen met twee vriendinnen kijken en toen had ik niets door. Ze hangt natuurlijk ook niet aan de grote klok dat ze “de vrouw van” is.’ vertelde Lems aan tijdschrift de Hoefslag. Het klikte goed tussen Freedom en Erika en daarop vertelde ze Lems dat ze ook wel een keer met haar man, die niets met paarden heeft, wilde komen kijken. Zo gebeurde het dat de bekende DJ afgelopen weekend voet zette op het erf van Stoeterij Galloper.

Of Armin ook eens op het paard zal stappen? Dat weet Lems niet. ‘Ik zie Erika er eerder op rijden! Maar ik sluit niks uit. Tegen mij zei Armin: “Zeg nooit nooit!”

Joey Lems was met zijn passie voor paarden begin van het tv seizoen in Lansingerland in Zicht te zien. (Vanaf 7.18)

Foto: Joey Lems

 

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht