Passie voor de RopaRun… heb jij dat?

In het Pinksterweekend vind de nieuwste editie van de RopaRun plaats. Een hardloopevenement waarbij teams een afstand van meer dan 500 kilometer afleggen in een weekend. Ooit begonnen als een loop van Rotterdam naar Parijs, is de RopaRun nu uitgegroeid tot een landelijk fenomeen dat jaarlijks meerdere miljoenen euro’s ophaalt.

RTV Lansingerland is daar dit jaar opnieuw bij om je een inkijkje te geven in het reilen en zeilen van de teams op de route. Maar omdat Roparun een team-effort is, komen we ook graag met jou in contact.

Heb jij een speciale band met de Roparun (op wat voor manier dan ook) en wil je je verhaal met ons delen? Stuur ons dan een e-mail op redactie@rtvlansingerland.nl. Misschien heb je een aantal jaren meegelopen, heb je altijd in het doorkomstcomité gezeten of ken je iemand die hulp van de stichting ontvangt: alle reacties zijn welkom.

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht