Zingen voor Israël

In samenwerking met de commissie Kerk en Israël Bleiswijk organiseert de Stichting Christenen voor Israël te Nijkerk op dinsdag 28 maart 2017  een koor- en samenzangavond in de Dorpskerk, Kerkstraat 4 in Bleiswijk.

De avond wordt gehouden onder het motto “Zingen voor Israël” en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.45 uur zal er echter al samenzang zijn. Muzikale medewerking wordt verleend door The Martin Mans Formation onder leiding van Martin Mans en door Young Ladies Choir “Hadassah” uit Krimpen aan den IJssel. Dit koor staat onder leiding van Ria van den Noort. Naast koorzang zal er ook veel samenzang zijn. Arjan Breukhoven begeleidt koor- en samenzang op het orgel en Jantine Kalkman bespeelt hierbij de trompet.

Ds. P. Wijnberger zal de avond openen. De meditatie wordt gehouden door ds. Willem J.J. Glashouwer. Iedereen is hartelijk welkom. De toegang is vrij, wel zal er een collecte worden gehouden voor het internationale werk van Christenen voor Israӫl, waar ds. Glashouwer nauw bij betrokken is.  Er is gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een (kleine) boekentafel zijn.

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht