KastKraker: Depeche Mode – Where’s The Revolution

“Is het de oproep tot revolutie, waar ik ook wel eens over fantaseer? Of gewoon de ervaring van een band die weet hoe je muziek maakt?”, Almer Kamphuis, dj van De Kast van Kamphuis vraagt zich af waarom hij de nieuwe Depeche Mode zo goed vindt. “In de jaren ’80 was Depeche Mode met zijn synthesizer muziek vernieuwend. Maar ook nu maken ze nog sterke nummers.” Ook van het vorige album van de band hoorde je veel in De Kast van Kamphuis. “En met Where’s The Revolution is de band nog actueel ook.” Al die factoren samen, maken dat Depeche Mode de KastKraker scoort.

Wat is de KastKraker?
De KastKraker is het leukste nieuwe nummer van deze week. Geheel op smaak gekozen door dj Almer Kamphuis van De Kast van Kamphuis. Het nummer krijgt een hele week extra aandacht op deze site, twitter en – vooral – tijdens de uitzendingen op Lansingerland FM.

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht