Zorgboerderij Van Oldebarneveldhoeve eindelijk van start

Lansingerland – Al jaren zijn ze ermee bezig, maar de zorgboerderij Van Oldebarneveldhoeve gaat van start. Een zelfstandig en vooral kleinschalig zorgproject dat hebben mevrouw Pannekoek en Boer Koot voor ogen

Het idee van de zorgboerderij ontstond al jaren geleden, maar de politiek lag dwars. Nu is er dan eindelijk toestemming om het momumentale pand te verbouwen en er een zorgboerderij met woonfunctie van te maken. Verslaggever Collin Beijk ging langs aan de Laan van Koot nummer 7 in één van de uiterste hoeken van Berkel en Rodenrijs.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar één van de initiatiefneemsters: annekepannekoek@hotmail.com.

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht