Smith: “Finales liggen ons niet dit jaar”

Volgens Mark Smith moeten de jongens van Beachsoccer SAMBA Lansingerland het dit jaar niet hebben van finales. Twee weken geleden werd het landskampioenschap gemist door een tegenvallende finale op De Dam, “dit weekend móest Italië gewoon winnen” aldus Smith maandag in de ochtendshow Lansinger Wäkker.

Smith is samen met Lucas Wiering van SAMBA Lansingerland geselecteerd voor het nationaal team Holland Beachsoccer om het ‘Zes Landentoernooi’ te spelen in Rome, Italië. In de halve finale werd er nog gewonnen van Rusland, maar in de finale werd Italië volgens Smith makkelijk naar de zege geholpen. “Waar we op De Dam vooral naar onszelf moesten kijken, werd hier elke beslissing in ons nadeel gefloten. De voormalig Serie A-vedettes moesten hier gewoon winnen”, aldus Smith.

De doelman van SAMBA Lansingerland en TOGB was ook geselecteerd voor een toernooi in Canada, maar dat toernooi moet hij aan zich voorbij laten gaan. Smith: “Wij zijn geen fulltime profs, onze werkgevers moeten daarin ook meewerken dus we moeten ook keuzes maken.” Van SAMBA Lansingerland is ook Daley Hilkemeijer geselecteerd voor het Holland Beachsoccer-team. Hij gaat over twee weken met Oranje naar Duitsland voor een toernooi.

Mark Smith vanuit Rome, Italië over het Zes landentoernooi

[audio:http://www.lansingersportmatinee.nl/wp-content/uploads/2012/07/2012-07-30-Mark-Smith-vanuit-Italie.mp3|titles=2012-07-30 Mark Smith vanuit Italie]

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht