Spotlight: Some Nights (Fun.)

Deze week gaan we heel veel Fun. beleven met het Spotlight-album van de week. Het gaat namelijk om het ‘nieuwe album’ van Fun.: Some Nights. Waarom nou ‘nieuwe album’? Het album kwam begin maart al uit in Nederland, maar scoort nu pas in de album-hitlijsten.

We kennen Fun. van de single We Are Young (ft. Janelle Monae). De Amerikaanse indiepopband bestaat pas sinds 2008, maar na de oprichting stonden ze al snel in de voorprogramma’s van Paramore, Jack’s Mannequin en Janelle Monae, met wie ze dus hun debuut-hitsingle in Nederland scoorde.

Zo snel in de voorprogramma’s van zulke bands mogen spelen, moet wel betekenen dat Fun. best wel ‘fun’ is. Of dat zo is, kun je deze week zelf beoordelen. Overigens schrijf je ‘Fun.’ écht met die punt er bij!

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht