Nieuwe Muziek: 6+1 gratis!

Deze week is er een bonustrack op ‘nieuwe muziek-vrijdag’ en je wist afgelopen zaterdag al dat je die ging krijgen! Toen verscheen namelijk het Spotlight-album van deze week online: California 37 van Train. Op dat album staat, volgens Spotify, hun nieuwste single!

Verder hebben we deze week een oud foto-rolletje met nieuwe muziek en een vette bek die wat langzamer moet gaan. Daarnaast is Hot Chelle Rae weer terug, eerlijk en wel. Willen de Ting Tings dat Sonny ze naar de grond ramt, misschien wel in het Apartment van Young The Giant. Om het overzicht te completteren is ook Falco Luneau weer terug van weggeweest.

Uiteraard is het overzicht van deze week ook weer terug te luisteren via de Spotify-pagina bovenaan deze website.

A Polaroid View – Easy Does It

Amy MacDonald – Slow It Down

Falco Luneau – No One’s Fool

Hot Chelle Rae – Honestly

The Ting Tings – Hit Me Down Sonny

Young The Giant – Apartment

BONUSTRACK: Train – Feels Good At First

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht