De Top25 van Week 11

Komende zaterdagavond is het weer zover: tijd voor een nieuwe Top25 tussen 18:00 en 20:00 op LansingerlandFM. Het belooft weer een spannende lijst te worden met onder andere 4 nieuwe platen in de lijst.

Een nieuwe nummer 1!
Na twee weken Lady Gaga op een rij is het blijkbaar weer tijd voor wat anders. Met haar strakke pakjes en rare brillen is ze de nummer 1 positie na 2 weken verloren. Wie er deze week op 1 staat hoor je komende zaterdag tussen 18:00 en 20:00.

4 Nieuwe Platen & 2x Adele
Deze week hebben we 4 nieuwe platen in de Top25 waarvan weer één van Nederlandse bodem. Welke dit is hoor je uiteraard ook zaterdag. Ook Adele staat deze week twee keer in de Top25. Net als vorige week maar deze week is het iets anders, ze staan namelijk direct achter elkaar.

De Top25, elke zaterdagavond van 18:00 tot 20:00 op LansingerlandFM!

Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over de gebruikte cookies en onze privacy-verklaring. Bij het gebruik van de website worden automatisch cookies geplaatst.
Akkoord, verberg dit bericht